Συχνές Ερωτήσεις

1. Ποιά είναι η ελάχιστη παραγγελία που μπορώ να κάνω σε προσκλητήρια;

Η ελάχιστη παραγγελία προσκλητηρίων είναι 50 τεμάχια

2. Πόσο χρόνο νωρίτερα πρέπει να παραγγείλω τα προσκλητήριά μου;

Ένας μέσος χρόνος που αποστέλλονται τα προσκλητήρια είναι 6 με 8 εβδομάδες πριν το γάμο. Σε αυτόν τον χρόνο πρέπει να συνυπολογίζετε και τις ιδιαιτερότητες που έχει ο γάμος π.χ. αν ο γάμος είναι σε κάποιο νησί ή αν υπάρχουν καλεσμένοι από το εξωτερικό, τότε καλό θα ήταν να τα στείλετε νωρίτερα, έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας να κάνουν τις απαραίτητες κρατήσεις σε εισιτήρια και ξενοδοχεία. Θα προσθέσετε και 20 έως 25 ημέρες που θα χρειαστούμε και εμείς για να σας ετοιμάσουμε τα προσκλητήριά σας.

3. Ποιός είναι ο τρόπος και ο χρόνος παράδοσης των προσκλητηρίων;

Από την ημέρα της παραγγελίας σας και εφόσον δοθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία θα ετοιμαστεί μακέτα και θα σταλεί με email σε 2 - 3 εργάσιμες ημέρες. Μόνο μετά την έγγραφη έγκριση σας με email προχωράμε σε εκτύπωση και τα παραλαμβάνετε σε 10 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της παραγγελίας σας. (Απλή εκτύπωση ή χειροποίητη Πρόσκληση με κορδέλες κλπ.)

4. Τι γίνεται σε περίπτωση ορθογραφικού λάθους;

Αφού σταλεί η τελική μακέτα θα πρέπει να γίνεται από τον πελάτη λεπτομερής έλεγχος για πιθανά ορθογραφικά λάθη ή λάθη στις προδιαγραφές (π.χ. ποσότητα, χρώμα εκτύπωσης, επιλογή κωδικού, αξεσουάρ). Μετά την τελική έγκριση του πελάτη δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

5. Μπορώ να παραγγείλω μέσω τηλεφώνου ή με email;

Μπορεί να γίνει παραγγελία τηλεφωνικά ή μέσω email αλλά το ιδανικό θα ήταν να έρθετε στο χώρο μας για να μπορέσετε να δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία χαρτιών, σχεδίων, ιδιαίτερες γραμματοσειρές και ειδικούς τρόπους εκτύπωσης. Τα σχέδια που έχουμε στην ιστοσελίδα μας είναι ένα μικρό δείγμα της συλλογής μας.

6. Μπορεί να γίνει αλλαγή στο σχήμα και στο χαρτί ενός προσκλητηρίου;

Όλες οι προσκλήσεις μπορούν να διαφοροποιηθούν σε ποιότητα, μέγεθος, σχήμα και τρόπο εκτύπωσης.

7. Τι αλλαγές μπορώ να κάνω στο σχεδιασμό του προσκλητηρίου;

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία γραμματοσειρών και κειμένων. Το εικαστικό και το χρώμα του κάθε προσκλητηρίου μπορεί επίσης να αλλάξει.

8. Το κείμενο για την δεξίωση μπορεί να γράφεται στο προσκλητήριο;

Το κείμενο για την δεξίωση μπορεί να εκτυπωθεί στο προσκλητήριό σας χωρίς επιπλέον χρέωση και να αφαιρεθεί από τα προσκλητήρια που θα δοθούν σε αυτούς που δεν θα καλέσετε. Αν θέλετε να είστε πιο ευέλικτοι μπορεί να εκτυπωθεί σε χωριστά καρτελάκια με επιπλέον χρέωση.

9. Ποιά είναι η ελάχιστη παραγγελία που μπορώ να κάνω σε κουτιά;

Η ελάχιστη παραγγελία κουτιών είναι 100 τεμάχια.

 

 

Επικοινωνία

Προσκλητήρια Γάμου & Βάπτισης Biniatian
Λεωχάρους 8, 10562, Αθήνα, Τηλ.: 210 32 27 077,
Fax: 210 32 23 466, Email:biniatian.invitations@gmail.com

Ακολουθήστε μας!

Copyright © 2017 - 2023 All rights reserved | Κατασκευή ιστοσελίδων Enzodesign

TOP